Acasa

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Strategic Intell este o firmă de consultanţă specializată în analize, studii şi cercetări în domeniul economic, politic, social, oferind soluţii personalizate la probleme individualizate.Prin serviciile noastre urmărim să vă ajutăm să înţelegeţi, să activaţi şi să vă dezvoltaţi activitatea, pe pieţele naţionale şi internaţionale.

Viziune şi misiune

Viziunea noastră este aceea de a oferi servicii de calitate utilizând expertiză profesionistă, centrată pe identificarea de soluţii orientate spre client, pentru a vă ajuta să vă dezvoltaţi activitatea într-o lume în continuă schimbare.

Misiunea noastră este de a deveni sursa dvs. principală de expertiză, consultanţă şi asistenţă pe probleme strategice (economice, politice, sociale sau de altă natură) şi de securitate, într-un mediu caracterizat de vulnerabilităţi, riscuri şi ameninţări din ce în ce mai variate şi mai complexe.

Strategic Intell combină integritatea şi calitatea urmărind oferirea de soluţii integrate unice pentru dezvoltarea şi securizarea activităţii/afacerii dvs. Dezvoltarea şi protejarea angajaţilor, clienţilor, bunurilor şi reputaţiei sunt de o importanţă covârşitoare pentru orice entitate în contextul economic actual, marcat de imprevizibilitate şi nesiguranţă. Serviciile noastre vă vor ajuta să vă extindeţi capabilităţile (pe plan intern sau internaţional) şi să vă protejaţi resursele.

 

©Copyright Strategic Intell, 2011
Tel. (004) 031 - 4169379; (004) 0768446756
e-mail:
info@strategicintell.ro